Servicii medicale

Specialiștii Regiocard îți oferă toate informațiile de care ai nevoie și cele mai inovative tratamente medicale.

Cardiologie interventionala

La Regiocard efectuăm proceduri minim invazive pentru diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor inimii (coronarografie, arteriografie).

Dispozitive implantabile

Descoperiţi care sunt cele mai importante tipuri de dispozitive implantabile şi sfaturile medicale oferite de specialiștii noștri.

Tratament boli structurale

Specialiştii Regiocard vă oferă rezolvarea, prin metode minim invazive a anevrismelor de aortă abdominală.

Tratament endovascular boli periferice

Află care sunt cauzele îngustării arterelor și tratamentele oferite de specialiștii Regiocard.

Servicii speciale de imagistică non-invazivă

Descoperă întreaga gamă de servicii speciale oferite de specialiștii Regiocard.

Proceduri medicale

Procedurile medicale din domeniul cardiologiei sunt într-o dezvoltare continuă. Regiocard îți oferă cele mai inovative proceduri și servicii medicale de cardiologie din Brasov, alături de sfaturi de specialitate. De la proceduri minim invazive la tratamentul prinicipalelor afecțiuni ale inimii, dispozitive implantabile și servicii speciale de imagistică, specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu mai multe informații. Programează-te acum pentru o consultație de specialitate.


Testimoniale pacienti

Maria Ionescu
”Felicitări doctorilor și personalului Spitalului Regiocard. Sunteți dovada vie că se poate face performanță și în țara noastră. Încă mai avem speranțe pentru viitor.”
Ovidiu Valentin
”Sunt foarte mulțumit de cum am fost tratat, personalul a fost foarte amabil, mi s-a explicat întotdeauna înainte de a mi se face vreo intervenție în ce constă, care este scopul și rezultatul.”
Vezi testimonial video
Octavian Jerdan
”Nu mi-am putut da seama cât de rapid și prompt o problemă s-a putut rezolva. Problemă ce în alte condiții putea să îmi fie fatală.”
Vezi testimonial video