Cardiologie Brasov – Regiocard

Beneficiază de cele mai inovative servicii de cardiologie, cardiologie intervențională și de urgență din Brașov!

Beneficiază de cele mai inovative servicii de cardiologie, cardiologie interventionala și de urgență din Brasov! Regiocard oferă cu precizie o activitate 24/7 în asistarea principalelor tipuri de afecțiuni cardiologice. Descoperă mai multe informații și beneficiază de tratamentul de care ai nevoie.

Servicii de cardiologie Brasov

Cardiologia este un domeniu medical complex ce a evoluat constant. Afecțiunile cardiovasculare variază de la afecțiuni ale inimii la cele ale vaselor de sânge. Printre cele mai cunoscute condiții se numără: cardiopatia ischemică, hipertesiunea arterială, tulburările de ritm (trahidisritmii, bradidisritmii), anevrismul aortei, boli vasculare periferice sau boli ale valvelor inimii.

Regiocard îți oferă o gamă completă de servicii pentru diagnosticul și tratarea principalelor afecțiuni cardiovasculare:
cardiologie interventionala
dispozitive implantabile si cardiostimulare electrica
tratament boli structurale
tratament endovascular boli periferice
servicii speciale de imagistică non-invazivă

Cele mai inovative proceduri medicale

Procedurile medicale sunt la fel de variate precum afecțiunile menționate. Mai mult, ele trebuie adaptate specificului medical al fiecărui pacient. Beneficiile acestor intervenții sunt numeroase, ajutând la restabilirea funcționării corecte a sistemului cardio-vascular.

Riscurile aferente oricărui tip de operație sunt contrabalansate de avantaje. Aceste avantaje sunt garantate de noile tehnologii și tipuri de proceduri minim invazive care diminuează disconfortul și timpul de internare al pacienților. Regiocard îți stă la dispoziție cu o gamă completă de proceduri intervenționale:
coronarografie
angioplastie de urgență
angioplastia programată
tehnici speciale pentru cazuri deosebite (OCT, FFR)
cardiostimulare electrică artificială permanentă
cardiostimularea electrică temporară transvenoasă
angioplastia carotidiană
angioplastia arterelor membrelor inferioare
ecocardiografia de stres
ecografia transesofagiană

 

Cardiologie Brasov

 

Tehnologii și materiale

Regiocard utilizează materiale și tehnologii de ultima generație pentru tratarea pacienților săi. De la stenturi pentru angioplastii coronariene (BMS, stenturi DES active, stenturi Absorb biodegradabile total), stenturi pentru procedurile realizate pe vase periferice (SpiderFXCovidien, X-act, Hippocampus) la materiale pentru intervenții coronariene și periferice (balon Scoreflex, microcatere, sonde de aspirat etc.) și dispozitive implantabile (stimulatoare cardiace, sonde de stimulare, programatoare Medtronic, Biotronik).

Îți stăm la dispoziție cu informații relevante din domeniu, sfaturi medicale și recomandări adaptate în funcție de diagnosticul tău. Specialiștii noștri îți oferă o stabilire corectă și rapidă a diagnosticului, selectarea celei mai optime direcții terapeutice, implicarea pacientului și familiei acestuia în decizia terapeutică alături de o individualizare a tratamentului în funcție de specificului său.

Nu ezita să contactezi unul dintre doctorii noștri pentru consultatii de specialitate! Ne gasiti si pe Romedic.

Sau completează formularul de mai jos: